Diskuze k FAQ

Aktuální český FAQ. Tato pravidla jsou platná na všech turnajích.

Moderátor: Dexxi

Re: Diskuze k FAQ

Příspěvekod Briza » stř 24. kvě 2017 22:36:30

čau, zkusím odpovědět:
Fire mission je obecně za 3 akce, ale modely které mají přímo v profilu vlastnost forward observer to mají o akci levnější a s bonusem k LD, ostatní modely co mohou přivolávat ale nemají tuto vlastnost v popisu to mají normálně za 3 akce
Stealth/Spot - původně se úroveň odečítala, ale při aplikování dalších postihů (kryt, smoke, atd) se dost často hledalo v reálu na vzdálenost 3 palce a míň, proto nově fixní vzdálenost 12" a všechny postihy se projeví pouze v cílovém čísle při hodu
Se sjednocováním zbraní už končíme, aspoň doufám :-)
Limit na elitu - tohle pravidlo se zavedlo už strašně dávno hlavně kvůli Pretorům a Vulkánům, upřímně řečeno, nevím jestli je dobrej nápad ho rušit, chtělo by to otestovat, jestli nevzniknou moc silný armády.
Briza
Necromagus
Necromagus
 
Příspěvky: 1611
Registrován: stř 17. zář 2008 18:32:10

Re: Diskuze k FAQ

Příspěvekod Scorpion » čtv 25. kvě 2017 9:37:27

Limit na elitu - jestli chceš, tak klidně armádu se dvěma stejnýma elit oddílama prubni teď 29.5. Aspoň hned vyzkoušíme, jestli je to IMBA nebo už je to pravidlo passé.
Uživatelský avatar
Scorpion
Capitol Doomtrooper
Capitol Doomtrooper
 
Příspěvky: 1819
Registrován: čtv 28. srp 2008 21:47:36
Hraji: Capitol

Re: Diskuze k FAQ

Příspěvekod Landreth » pát 26. kvě 2017 6:20:51

Jó takhle, takže kouzelníci Bratrstva a Nefariti to mají za tři, jinak to je za dva, chápu.
Stealth - aha, tady jsem se pro změnu přehlédl, taky už chápu. Příště zkusím psát vyspaný, ať tu nedávám zbytečné otázky...
Limit na elitu - jak jsem říkal, u těch Pretoriánu, Vulkánů a jiných víceživotových oddílů vyzbrojených těžkými zbraněmi to dává smysl, ale u "standardně" vyzbrojených oddílů to problém být nemusí. Zvlášť když se tu dost stěžuje na to, že elity jsou obecně slabé. Pravda je, že nevím, jestli dva infiltrační oddíly nejsou moc silné, ale jsou armády, které můžou půl armády vyparadeployovat, tak to snad půjde.
Zkusit to v pondělí můžu, otázkou je, jestli při své nezkušenosti a blbým rozhodnutím vhodný testovací exemplář :D
Uživatelský avatar
Landreth
Initiate
Initiate
 
Příspěvky: 271
Registrován: úte 29. bře 2016 15:51:49
Bydliště: Brno, Frýdek-Místek
Hraji: Imperial/Demnogonis/zas Imperial/Cartel?

Předchozí

Zpět na Český FAQ

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron