Spadli je špatně řečeno, já jsem přímo propadl

Ne, teď vážně. Podstatou je, že nové figurky jsou hezčí a hezčí, o kvalitě ani nemluvím a s případným hraním nejsme závislí pouze na 8 lidech v republice, ale dá se zahrát v podstatě kdykoli/kdekoli a s kýmkoli, protože hráčská základna je obrovská a nyní díky dobrému přístupu GW se zdá, že dokonce má narůstající trend. Warzonu pochopitelně budeme hrát dál, když to jen trochu půjde.
Jinak k samotnému hraní, byly tam zajímavé momenty. V jednu chvíli jsem si myslel, že to Důša otočil, ale nakonec se štěstěna i přes Trexovi výborné hody v druhé polovině bitvy přiklonila na stranu ,,dobra,,

Tento týden pauzujeme, protože máme spoustu povinností včetně přípravy na střílecí víkend, ale už teď vybíráme termín na příští týden, tak věřím, že zase zahrajeme.
W40k a Kill Team jsme se rozhodli začít hrát i z jiného důvodu a tím je možnost utrácet v Rubiconu, aby jsme se neřadili jen mezi ty, kteří tam zdarma chodí hrát. V budoucnu je v plánu na základě dobrých vztahů uspořádat v prostorech společnou Warzone akci, tak uvidíme, zda se nám to podaří